Acupunctuur bij rookstop

Beste toekomstige ex-roker.

De belangrijkste stap hebt u reeds genomen, u bent op zoek naar een mogelijke manier om u te ondersteunen bij het stoppen met roken. Aarzel niet langer en zet die volgende belangrijke stap op uw weg naar een gezonder en energieker leven.

Waarom stoppen met roken:

Er zijn veel goede redenen om met roken te stoppen. U voelt zich snel fitter, uw conditie verbetert en u hebt meer energie. Uw adem ruikt frisser, uw huid, haar en tanden zien er gezonder uit, uw seksleven verbetert. U houdt bovendien veel geld over.

Hoe kan de acupuncturist u helpen:

Bij iedere consultatie zal de acupuncturist een gesprek met u aangaan. Bij het eerste gesprek wordt onder meer gepeild naar uw motivatie om te stoppen met roken en welke fysieke klachten u ondervindt omwille van het roken. Daarnaast krijgt u ook uitleg over wat u precies kan verwachten van de acupuncturist.
Er wordt sowieso op verschillende niveaus gewerkt. Zo zal de acupuncturist ervoor zorgen dat u beter bestand bent tegen de stress die u ervaart bij het stoppen met roken. Uw motivatie voor het stoppen met roken zal ondersteund worden en uw longen worden geholpen om de toxines van het roken sneller uit uw lichaam te verwijderen zodat ook de zin naar roken sneller zal verminderen.
U mag, maar moet daarbij niet van de ene dag op de andere dag stoppen met roken. Het is de bedoeling om na iedere sessie het aantal sigaretten te halveren om dan na 3 tot 4 sessies tot een volledige stop te komen. U kan daarna verder in therapie blijven zolang u daar zelf de noodzaak toe voelt, meestal is dit zolang als de zin om te roken aanwezig is.
Ter ondersteuning van de acupunctuurbehandelingen zullen er ook enkele klevertjes in uw oor worden geplaatst.

Meer en meer patiënten kiezen voor acupunctuur.
Het grote voordeel van acupunctuur is dat het bijna geen bijwerkingen heeft. En omdat bij een acupunctuurbehandeling uw gehele energiehuishouding verbetert, zult u zich snel fitter en gezonder voelen.
Acupunctuur heeft ook een preventieve werking. Het heeft een positieve invloed op het welbevinden van de mens.
Acupunctuur zorgt voor een duidelijke en evenwichtige balans in je lichaam.
Wenst u een consultatie voor een acupunctuurbehandeling? Boek dan een eerste afspraak via de contactpagina.

Bron: ICZO